Vítání jara 2024

Březen 24, 2024

První ročník "Vítání jara na Slezské plovárně" se setkal s velkým zájmem veřejnosti, která přišla oslavit příchod jara a velikonočního období. Akce, která se konala v sobotu 23. března, přilákala do areálu Slezské plovárny více než tisíc návštěvníků, kteří se přišli podívat na tradiční velikonoční jarmark plný zábavy a kreativity.

Prostřednictvím interaktivních stánků si návštěvníci, zejména děti, mohli vyzkoušet zdobení vajec a perníčků nebo se naučit výrobu floristických ozdob pod odborným vedením. Děti i dospělí se bavili a tvořili společně v příjemné atmosféře plné jarního veselí.

Stánkový prodej nabídl širokou škálu produktů spojených s Velikonocemi, včetně zdobené keramiky, proutěného zboží, pomlázek, kraslic, svíček, perníčků, pralinek, bylinek a květinových dekorací.

Návštěvníci si mohli pochutnat na pečených klobásách, grilovaném hermelínu či výborné zelňačce v podání restaurace 100letá. Stánek kavárny Nokafe si připravil tradiční mazance, jidáše, výbornou kávu a množství bezlepkových a bezlaktózových dezertů. Mimo to byly na místě i trdelníky, cukrová vata a makronky.

Vydařený první ročník události "Vítání jara na Slezské plovárně" je pro nás velkým povzbuzením pro pořádání dalších akcí a rádi bychom poděkovali všem, kteří se na jeho přípravě a průběhu podíleli.

Již teď se těšíme na další ročníky!